Şahinbey ilçesi Düztepe mahallesinde yapılan esnaf gezisinde CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Akif Ekiciye esnaf ve mahalle halkı büyük ilgi gösterdi. Çamlık içerisinde yapılan toplantıya kalabalık bir halk topluluğu katıldı.
Düztepe, çevresindeki mahallelerde esnaf gezisi yapan CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Akif Ekici ve beraberindeki ilçe başkan adaylarına esnaf ve vatandaşlar sevgi gösterisinde bulundular. Vatandaşlar yaşadıkları sıkıntıları dile getirerek çözüm istediler.
SORUNLARIN HEPSİ ÇÖZÜLECEK
CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Akif Ekici, çözümün CHP’ li belediyelerde olduğunu belirterek, "Biz halkımızın sıkıntılarını biliyoruz. Çare, CHP’ li belediyelerdedir. 30 Mart seçimlerinde Büyükşehir Belediyesine ve ilçe belediyelerine CHP’ li başkanlar gelecek ve sorunların hepsi çözülecektir. Bizim iktidarımızda taşeron işçilik kadroya dönüştürülecektir. Geniş bir kadro açılarak işsiz insanlarımıza iş imkanı sağlayacağız. Şehrimizin en önemli sorunu trafik ve ulaşım bizim projelerimizle son bulacaktır. Pahalı su sona erecek, yoksul ailelerin on tona kadar kullandığı suyun bedelini belediye olarak biz karşılayacağız. Halkın görüşü alınmadan hiçbir proje başlatılmayacak. Kişilerin rantına yönelik hiçbir imar değişikliği yapılmayacak. Okul yapımı için arsalar üretilecek ve şehrimizin eğitim sorunları sona erecektir. Toplu konutlar yaparak halkımızı ev sahibi yapacağız “ dedi. HABER MERKEZİ