Gaziantepspor’un deneyimli defans oyuncusu Luis Grando Chıco’nun son günlerde yüzü gülüyor.

Ligde elde ettikleri Trabzonspor ve Mersin İdmanyurdu galibiyeti donrası kırmızı – siyahlı ekipte yüzler gülerken Chicco ise bir başka mutluluk kaynağı oldu.

AVRUPA OLSUN

Gaziantepspor’un sahaya her maçı kazanmak için çıktığını belirten Grando Chıco, “Sezonun ikinci yarısındaki performansımızı devam ettirmek istiyoruz. Avrupa kupalarında yer alabilecek sıralamada yer almak istiyoruz. Futbolda her şey olabilir. Biz kazandıkça motivasyonumuz artıyor. Diğer takımlarda kaybedebilir. Ne kadar galip gelirsek onları da yakalama ihtimalimiz o kadar artıyor. O yüzden biz kendimize bakıyoruz” dedi.

KALMAK İSTERİM

Gaziantepspor’un oldukça iyi bir kulüp olduğunu belirten Chıco, “Her oyuncunun kalmak istediği gibi ben de Gaziantepspor gibi büyük bir camiada kalmak isterim. Daha burada 2 yıllık sözleşmem var ama ben çok daha uzun yıllar burada kalmak isterim. Edindiğim bilgiye göre daha önce bu takımda vatandaşım İvan De Souza’da uzun yıllar Gaziantepspor formasını giymiş. Ben işimi yapmaya çalışıyorum. Tecrübemi sahaya yansıtmaya çalışıyorum. Umarım bu ligi iyi bir yerde bitirip hep kendi performansımı artırır, hem de takımın performansına katkılar yaparım” ifadelerini kullandı.