Gaziantepspor’un Brezilyalı futbolcusu Luis Grando Chico, savunmada oynamasına rağmen, attığı kritik gollerle takımına büyük katkı sağlarken gollerini ise kafayla atıyor.

Ligde 1-1 sonuçlanan Torku Konyaspor maçında takımının tek golünü atan Chico, Süper Lig’deki toplam gol sayısını 4’e çıkardı. Brezilyalı futbolcu, bu 4 golün 3’ünü kafayla rakip filelere bıraktı.

Gaziantepspor, geride kalan 27 maçta rakip fileleri 25 kez havalandırırken, Chico en çok kafa golü atan futbolcu olarak dikkati çekti.

CHİCCO ATINCA KAZANIYORUZ

Gaziantepspor, Chico’nun gol attığı maçlarda yenilgi yüzü görmedi.

Brezilyalı futbolcu, dört farklı maçta rakip fileleri havalandırırken, Gaziantepspor bu karşılaşmaların ikisini kazandı, ikisinde ise berabere kaldı.

İlk golünü 2. haftadaki 2-2’lik Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçında atan Chico, 6. haftada Gaziantepspor’un 1-0 kazandığı Kardemir Karabükspor maçında rakip fileleri havalandırdı. 19. haftada yine Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçını boş geçmeyen Gaziantepsporlu futbolcu, attığı golle takımının 1-0 kazanmasını sağladı.

Chico, son olarak da Torku Konyaspor karşısında takımının bir puan almasını sağlayan golü attı. Kırmızı-siyahlılar, Chico’nun gol attığı maçlarda 10 puan kazandı.