Gaziantepspor’da attığı gollerle takımına puanlar kazandıran John Chıbuıke, Konya deplasmanından da galibiyetle döneceklerine inanıyor.

Son haftalarda aldıkları galibiyetlerden dolayı mutlu olduklarını belirten, golcü futbolcu çıkışlarını devam ettireceklerini aktardı

DAHA ÇOK TARAFTAR İSTİYORUZ

Mersin İdmanyurdu ve Akhisar maçlarında elde ettikleri başarıdan dolayı oldukça mutlu olduklarını açıklayan John Chıbuıke, “Sessiz bir şekilde başladığımız bu ligi en iyi yerde tamamlamak için bu galibiyetler büyük önem taşıyor. Özellikle kendi evimizde aldığımız galibiyetlerde taraftarımızın da büyük emeği var. Bizi maçlarımızda yalnız bırakmayan tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bundan sonraki maçlarda da yanımızda görmeyi istiyoruz” diye konuştu.

KOLAY MAÇ DEĞİL

Chıbuıke milli maç arasından sonra deplasmanda oynayacakları Konyaspor maçına da değinerek, “Bizim açımızdan kolay bir maç olmayacak. Fakat biz teknik heyetimiz ve arkadaşlarımızla çıkışımızı sürdüreceğimize inanıyoruz. Son 2 haftada olduğu gibi Konya’dan da 3 puanla döneceğimize şüphem yoktur” ifadelerini kullandı.