Geçtiğimiz günlerde kimliği belirsiz bazı kişiler tarafından Canlı Hayatını İyileştirme Derneği’nin Beylerbeyi Mahallesi'nde bulunan barınağına düzenlenen saldırı sonrası CAHİDE açıklama yaptı. Cahide, "Bu saldırının muhtemelen derneğimize gözdağı vermek amacıyla yapıldığını düşünmekteyiz" dedi.

Cahide yaptığı açıklamada şu görüşler yer verdi: "17 Aralık tarihinde Beylerbeyi Mahallesi’nde bulunan Kara Kız Köpek Barınağımızda bazı kişilerce açılan ateş sonucu iki köpek öldürülmüştür. Edindiğimiz bilgilere göre; elinde silah bulunan kişiler, barınağımızın kapısını kırarak içeri girmiştir. Barınakta bulunan köpeklerimiz barınağa giden insanlardan daima şefkat görmektedir. Köpekler gelen kişilerin yanına giderken silahla öldürülüyor. Bu barınağımızda 90-100 tane engelli, sokakta yaşayamayacak durumda olan köpeğimiz bulunmaktadır. Daha sonra Jandarma ekipleri barınağımıza giderek inceleme yapmıştır. "

CEZASIZ KALMASINLAR

"Bu saldırının muhtemelen derneğimize gözdağı vermek amacıyla yapıldığını düşünmekteyiz. Çünkü Gaziantep’te köpekleri dövüştürerek para kazanan bir kesim var. Derneğimiz de bu kişilerle mücadele etmektedir. Muhtemelen saldırının o kesimden birileri tarafından yapıldığını düşünüyoruz. Gaziantep’te kamu hizmeti veren bir derneğiz. Valiliğin bize vermiş olduğu belgeler var. O belgelerde bizim o barınakta kamu hizmeti verdiğimiz belirtilmektedir. Yani basılan barınak, kamu hizmeti veren bir yerdir. Kamu hizmeti veren barınakta yapılan bu saldırıyı kimin gerçekleştirdiği henüz bilinmemektedir. Umarız bu olay bir an önce aydınlatılır ve bu saldırıyı gerçekleştirenler cezasız kalmaz.’’ HABER MERKEZİ