Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, Gaziantep İl Başkanlığını ziyaret ederek İl ve Merkez İlçe Yöneticileriyle birlikte düzenlenen toplantıya katıldı. Çetin, Gaziantep’inateşe en yakın şehirlerden birisi olduğunu belirterek, Suriyeliler konusunda herkesin üzerine düşen görevi eksiksiz olarak yerine getirmesi gerektiğini söyledi.

Çevre iller ve Gaziantep’deki programı nedeniyle partililerle buluşan Çetin, 17-25 Aralık Yolsuzlukla Mücadele Haftası, Paralel Operasyonu, Gaziantep’deki Suriyelilerin durumu, Gaziantep Merkez ve İlçelerindeki Kongre süreci ile gündemdeki diğer konularla ilgili parti yöneticileriyle fikir alışverişinde bulundu.

Şefkat Çetin, Türkiye’de hukukun ‘insanların her sabah kim kime operasyon yaptı’ diye keyfi uyandığı bir ülke haline geldiğini belirtti. Çetin, Türkiye’nin, iktidar partisi AK Parti’nin ellerinde hukukun üstünlüğünün hâkim olduğu bir ülke olmaktan çıktığını ve diktatörlere özel üstünlerin hukukunun yürürlüğe sokulduğunu vurguladı.

Gaziantep’deki Suriyelilerin durumuna da değinen Çetin, Gaziantep’in ateşe en yakın şehirlerden birisi olması sebebiyle hassasiyet arz ettiğini ve herkesin üzerine düşen görevi eksiksiz olarak yerine getirmesi gerektiğini söyledi. Yurt genelinde toplam 450’nin üzerinde İl ve İlçe Kongresinin tamamlandığını belirten Çetin, kongrelerin birlik, beraberlik ve “Önce Ülkem ve Milletim, Sonra Partim ve Ben” anlayışı içerisinde geçmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti de belirtti.

Bülten