Gedik Holding CEO’su Dr. Mustafa Koçak, Gaziantep Üniversitesi Gaziantep Teknopark ve TargeT Teknoloji Transfer Ofisi’ni ziyaret etti. Koçak, "Gaziantep Üniversitesi’nin akademik kadrosu, yer temini ve ARGE için Gaziantep Teknopark ve uzman kadrosu ile TargeT TTO ile işbirliği içerisinde olmayı istiyoruz” dedi.

Ziyaret kapsamında gerçekleşen işbirliği ve istişare toplantılarına Gedik Holding CEO’su Dr. Mustafa Koçak’ın yanı sıra, Gedik Holding Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Nurettin Beşinci, GAÜN Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Bayram, TargeT TTO Genel Müdürü Ekrem Tekin, Gaziantep Teknopark Uzmanı Onur Akar, TargeT TTO ARGE ve Yenilik Uzmanı Başar Kılıçparlar ile TargeT Akademi Eğitim Koordinatörü Duygu Tiryaki katıldı.

EĞİTİM ÖN PLANDA OLACAK

Koçak, “GAÜN ile düşündüğümüz bu projede ilk yıl eğitim konusu ön planda olacak. AR-GE konusu ise eğitim ile birlikte yürüyecek. Vizyonumuz her zaman sanayinin ihtiyacı olan kalifiye elemanlar yetiştirmek. 2008 yılından bu yana yürüttüğümüz kaynak mühendisliği, inspektörlüğü, teknisyen ve kaynakçı eğitimlerinin, kaynak konusunda en stratejik yerlerden birisi olan Gaziantep’te gerçekleştirilmesi ile Gaziantep ‘kaynak’ konusunda bölge için önemli bir merkez olacaktı” dedi. BÜLTEN