Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencileri tarafından toplanan kitapların okullara bağışı devam ediyor. Son olarak Cemil Alevli İlkokulu’nu ziyaret eden GKV’li öğrenciler beraberlerinde getirdikleri binin üzerinde kitabı okul kütüphanesine bağışladı.

Cemil Alevli İlkokulu öğrencileriyle uzun uzun sohbet eden GKV’liler okullarının kurucusu Cemil Alevli’nin adını taşıyan bir okula kitap desteği vermekten gurur duyduklarını ifade ettiler. Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Kültür Edebiyat ve Kütüphanecilik Kulübü öğrencileri tarafından başlatılan kitap toplama kampanyası sonucu elde edilen kitapların bir bölümü Cemil Alevli İlkokulu okul kütüphanesine bağışlandı. Öğrenciler tarafından Cemil Alevli İlkokulu’na götürülen kitaplar okul kitaplığına yerleştirildi.

KİTAP DESTEĞİ ÖNEMLİ

Cemil Alevli’nin GKV Özel Okullarının kurucusu olduğunu ifade eden GKV’liler okullarının kurucusunun ismini taşıyan bir okula kitap desteği sağlamanın kendileri için önemli olduğunu da belirttiler. GKV Özel Okulları Kütüphane Müdiresi Duygu Duygulu Rehberliğinde yürütülen kitap toplama ve dağıtma çerçevesinde GKV’nin kardeş okullarının kitaplıkları adeta yenilendi. Cemil Alevli İlkokuluna giden GKV’liler burada öğrencilerle de uzun uzun sohbet ederek onlarla birçok konuda görüş alışverişinde bulundular. Cemil Alevli İlkokulu öğrencilerini GKV Özel Okullarının etkinliklerine de davet eden öğrenciler iki okul arasındaki bağın geliştirilmesi için ortak projeler yapılması yönünde de fikir birliğine ulaştılar. Cemil Alevli İlkokulu kütüphanesini düzenleyen GKV’liler daha sonra okuldan ayrıldı. HABER MERKEZİ