Gaziantepspor Yönetimi ve Teknik Direktör Okan Buruk, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Başbakan Baş Danışmanı Hüseyin Çelik’i makamında ziyaret etti.

Başkan İbrahim Kızıl, As Başkan Bülent Konca, İbrahim Karataş, Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Kızıl, transfer komitesi üyesi Mehmet İhsan Güney ve Teknik Direktör Okan Buruk’un yaptığı ziyarette Gaziantepspor konuşuldu.

TAKIMIN GÖRÜNTÜSÜ İYİ

Bakan Çelik, "Gaziantepspor iyi bir çıkış yakaladı ama son iki maçta frenledi. Ama takımın genel görüntüsü iyi görüyorum. Takımın başında da çok önemli bir isim Okan Buruk var. Umarım kalan maçlarda tekrar başarılı sonuçlar alarak Gaziantep'imizi en iyi şekilde temsil edeceklerdir" dedi.

KIZIL: DESTKEK BEKLİYORUZ

İbrahim Kızıl, Gaziantep Milletvekili de olan Hüseyin Çelik'in her zaman manevi desteğini yanlarında gördüklerini ve buda kendilerine önemli bir güç sağladığını ifade etti. Teknik Direktörümüz Okan Buruk'ta bundan sonraki maçlarda Gaziantep'in ismini daha iyi bir şekilde duyurmak için yoğun bir çaba sarf ettiklerini ve tüm şehrin desteğini beklediklerini söyledi.

PLAKET VE FORMA HEDİYE EDİLDİ

Daha sonra günün anısına Hüseyin Çelik'e plaket ile birlikte futbolcuların imzaladığı ismi yazılı 27 numaralı formayı hediye edildi. Çelik, özellikle forması odasına çerçeve yaptırarak bir anı olarak saklayacağını ifade ederek başarılar dileğinde bulundu.