7 Haziran seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden AK Parti Gaziantep Milletvekili adayı Canan Candemir Çelik'in durağı Dülükbaba mesire alanı oldu. Hafta sonunu piknik için Dülükbaba Mesire Alanını tercih giden vatandaşların sofralarına misafir olan Candemir Çelik'e Gaziantepliler yoğun ilgi gösterdi. Candemir Çelik’e Gaziantepliler kebap ve yağlı köfte ikramlarında bulundu.

ENERJİ ALDI

Gaziantepli vatandaşlarımızdan pozitif enerji aldıklarını dile getiren AK Parti Gaziantep Milletvekili adayı Canan Candemir Çelik, "Dülük tabiat parkından halkımızla bir araya geldik, vatandaşlarımızdan pozitif enerji aldık. Allaha şükürler olsun ki 13 yıl boyunca Ak Parti iktidarları döneminde her vatandaşımıza dokunduğumuz bir hizmetimiz olmuş bugünde o pozitif enerjiyi bize yansıttılar" dedi.

EN BÜYÜK ANKET SEÇİM

Seçime 19 gün kalmasına rağmen muhalefetin boş söylemlerine vatandaşımızın itibar etmediğini gördüklerini söyleyen Candemir Canan, çok farklı anketlerle, provokasyonlarla karşı karşıya kaldıklarını ama en büyük anketi biz seçim sandıklarında yine milletimizin yapacağını düşündüklerini ifade etti. BÜLTEN