AK Parti Milletvekili adayları Çeled Uşagları ziyaret etti. Ziyarete Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül, Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Ak Parti Gaziantep Milletvekili Adaylarından Ahmet Uzer ve Hakan Tanrıöver, Selami Yetkinşekerci, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Osman Toprak, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve Şahinbey Ak Parti İlçe Başkanı Hakan Kurt katıldı.

Gaziantep’in kültürünü yaşatan Çeled Uşaglar Tiyatro Ekibini ziyaret eden Ak Parti heyeti gençlerin sanata kazandırılmasından büyük gurur duyduklarını belirtti. Gül, “Gaziantep için seçimlerden sonra büyük ve güzel bir kültür merkezi yapılacak. Programa alındı bu seçim vaadimiz. Tugay alanında çok güzel bir kültür merkezi oluşturacağız" dedi.

USLU: DESTEK VERSİNLER

Çeled Uşaglar Genel Sanat Yönetmeni Orhan Uslu, Gaziantep’te yöresel kültürün yaşatılması için belediyelerin de desteği ile festivaller düzenlenmesi gerektiğini belirterek, “Tiyatroyu yaşamak ve yaşatmak için bizlerin de projeleri var. Bu projeler arasında Gaziantep’in ilçelerini de kapsayan bir tiyatro festivali var. Belediye bünyesinde yılda bir defa da festivalimiz gerçekleşsin. Köylerde hiç tiyatro izlememiş insanlarımız var. Amacımız onlara ulaşmak” ifadelerinde bulundu. HABER MERKEZİ