Gaziantep’in ünlü tiyatro topluluğu Çeled Uşaglar, “Başgaragol” adlı oyunlarını, MB Holding Yöneticileri, Çalışanları ve aileleri için oynadı. Gaziantep kültürünü en iyi şekilde yansıtan gösteri izleyenleri kahkahaya boğdu.

Şehitkâmil Kültür ve Konferans salonunda gerçekleştirilen Çeled Uşaglar’ın oynadığı Başgaragol isimli tiyatro oyunu MB Holding çalışanlarına ve ailelerine neşeli dakikalar yaşattı. Orhan Uslu’nun yönettiği oyunu, MB Holding Yönetim Kuruluda Holding personeli ve personel aileleriyle birlikte izledi. Sanata çok önem verdiklerini belirten MB Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Balat, kültürel faaliyetlerin tüm ekibi bir araya getirdiğini dile getirdi.

YENİ BAŞARILARLA TAÇLANDIRIN

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Kurumsal Koordinatör Gamze Aşnük ise; “ Kurumsal etkinliklerimizde çalışanlarımız birbiriyle iş dışında iletişim kurma olanağı buluyor. Böylelikle işyerlerinde daha az çatışma ortamı olup, daha iyi bir sinerji yakalanıyor. Personelimize değer katmak MB Holding için önemli. Bu yüzden sıkça etkinlikler düzenliyoruz. Bu akşam şirketimiz için oyun sergileyen Çeled Uşaglar Tiyatro Topluluğuna teşekkürlerimi iletiyor, başarılarını yeni başarılarla taçlandırmalarını diliyorum ”dedi.

ŞİVE ÇOK ÖNEMLİ

Çeled Uşaglar Tiyatro Grubu yazarı ve yönetmeni olan Orhan Uslu ise, Antep şivesinin yaşatılması ve yeni nesillere aktarılması noktasında uzun yıllardan beri çalışmalar yürüttüklerini ve oyunlarında Gaziantep kültürünü sanatla harmanlayıp halka sunduklarını belirterek, kendilerine destek veren MB Holding’e ve Muharrem Balat’a teşekkür etti. BÜLTEN