Tiyatro sanatıyla harmanlayarak başarılı çalışmalara imza atan ve bu sayede hatırı sayılır bir hayran kitlesi edinen Çeled Uşaglar Tiyatro Grubu, Deva Sağlık ve Eğitim Kurumları ana sponsorluğunda sahneye koyduğu “Eyi Olur Zaar, İki Gapılı” isimli oyunlarını Şehitkamil Kültür Merkezinde yapılan gala ile izleyicilerin beğenisine sundu.

Seyirciden büyük alkış alan oyunun sonunda Özel Deva Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Beyhan Tahmazoğlu ekibe çiçek vererek kutladı. Çeled Uşaglar Tiyatro Grubu ise Gaziantep kültürüne ve sanatında verdiği büyük katkılarından dolayı oyunun ana sponsoru Özel Deva Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Beyhan Tahmazoğlu'na teşekkür plaketi verdi. ‘Eyi Olur Zaar’ isimli oyun galasında binden fazla seyirci ile buluşarak Gaziantep’te bir rekora da imza attı. Galanın ertesi günü bu kez Onat Kutlar Sahnesi’nde 2 kez görücüye çıkan oyun, burada da dolu salona oynayarak Gazianteplilerin tiyatroya olan özlemini giderdi.

KATILIM YOĞUNDU

Eyi Olur Zaar, Deva Sağlık ve Eğitim Kurumları sponsorluğunda sezon boyunca farklı salon ve tarihlerde izleyicisi ile buluşmaya devam edecek. Gala gecesine Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Turizm İl Müdürü Ergün Özuslu, İl Sağlık Müdürü Metin Karakök, Eczacılar Odası Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Demirci, Özel Deva Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Beyhan Tahmazoğlu ve Özel Deva Hastanesi yöneticileri ile çok sayıda davetli katıldı. HABER MERKEZİ