Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatma Şahin, Arıl'da Celal Doğan Bulvarının adının Mehmet Yalçın Nane olarak değiştirilme konusunda ilginç bir değerlendirme yaptı. Celal Doğan'ın gazetemize yaptığı açıklamada "Siyasi İstismar yapıldı" demesine cevap veren Fatma Şahin, tezat oluşturan bir yaklaşım sergiledi.

Bulvarın adının değiştirilmesinin kamuoyuna "siyasi istismar" şeklinde yansıtılmasını art niyetli olarak değerlendiren Şahin, bu sözleri söyleyen Celal Doğan ile konuştuğunu söyleyerek "Bunlar tamamen art niyetli ve provokasyon içeren söylemler. Biz konuyu Celal Doğan ile de görüştük. Kendisi de bu talebin haklı bir talep olduğunu söyledi. O yüzden bu tür açıklamalara itibar edilmemesi gerekir"dedi.

TEZAT OLUŞTU

Fatma Şahin, Celal Doğan ile konuştuğunu ve isim konusunda aynı fikirde olduğunu söylerken, yaptığı konuşmada, Celal Doğan'ın siyasi istismar yapıldı sözlerini ise yalanlamayı tercih etti. Yaptığı konuşmada " bu tür açıklamalara itibar edilmemesi gerekir"diyen Fatma Şahin'in tezat teşkil eden konuşmasına bir anlam verilemedi.