Türk Pop Müziği’nin sevilen ismi Mustafa Ceceli, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ile birlikte Şehreküstü bölgesinde tarihi yapıların günümüze kazandırılması adına yapılan restorasyon ve sokak sağlıklaştırmaları ile Şehitler Caddesindeki cephe yenileme çalışmalarını gezerek, bölge halkı ile sohbet etti.

Ünlü sanatçı Mustafa Ceceli Kahramanmaraş’ki konseri öncesi Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nu ziyaret etti. Başkan Tahmazoğlu, Mustafa Ceceli’yi Şehreküstü Konaklarında ağırladı. Vatandaşlarında büyük ilgi gösterdiği Sanatçı Mustafa Ceceli ve Başkan Tahmazoğlu, daha sonra sokak sağlıklaştırma yapılan alanları ve Şehitler Caddesinde yapılan cephe yenileme çalışmalarını gezdi.

GÜZEL ÇALIŞMALAR

Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan çalışmalardan övgüyle bahseden Sanatçı Mustafa Ceceli, “Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’nun kısa sürede büyük değişiklikler yapılması süprizine alışığız. Bu işlerin bir iki yıl süreceğini düşünürken, şimdi yolun genişletildiğini gördük. Yine 1 milyon 700 bin metrekare büyüklüğünde Türkiye’nin en büyük parkı olan Yeşilvadi’yi gezdik. Tüm donatılarıyla Gaziantep’e yakışır bir yer olacaktır.”dedi. HABER MERKEZİ