EMNİYET Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen "Çaylar Bizden" projesi uygulanmaya başladı. Ekipler 3 ay süreyle uygulanacak olan proje kapsamında, 48 kahvehanede, ilimizin genel asayiş durumu ile hırsızlık, dolandırıcılık olaylarına karşı alınabilecek tedbirler ve ev ve iş yeri güvenliği, 155 polis imdat hattının aranmasının teşvik edilmesi gibi konularda bilgilendirme yapılacak.
GEZMEYE BAŞLADILAR
Proje kapsamında İncilipınar Mahallesinde faaliyet gösteren Nil Kıraathanesi, İl Emniyet Müdür Yardımcı Murat Özbay, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Erdoğan Erol’unda katılımı ile ziyaret edildi. Ziyaret esnasında burada bulunan vatandaşlarla yapılan çay ve pasta ikramı eşliğinde sorunlar konuşuldu ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personelince genel güvenlik konularında bilgilendirmeler yapılarak broşürler dağıtıldı.
VATANDAŞ MEMNUN OLDU
ÇAYLAR bizden projesinden mutlu olan vatandaşlar ise mahallelerinde meydana gelebilecek güvenlik sorunlarının önlenmesi açısından çok etkili bir proje olduğunu böyle bir projenin hazırlanmasından dolayı başta emeği geçen herkese teşekkür etti.
EMNİYET Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen "Çaylar Bizden" projesi uygulanmaya başladı. Ekipler 3 ay süreyle uygulanacak olan proje kapsamında, 48 kahvehanede, ilimizin genel asayiş durumu ile hırsızlık, dolandırıcılık olaylarına karşı alınabilecek tedbirler ve ev ve iş yeri güvenliği, 155 polis imdat hattının aranmasının teşvik edilmesi gibi konularda bilgilendirme yapılacak.GEZMEYE BAŞLADILARProje kapsamında İncilipınar Mahallesinde faaliyet gösteren Nil Kıraathanesi, İl Emniyet Müdür Yardımcı Murat Özbay, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Erdoğan Erol’unda katılımı ile ziyaret edildi. Ziyaret esnasında burada bulunan vatandaşlarla yapılan çay ve pasta ikramı eşliğinde sorunlar konuşuldu ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personelince genel güvenlik konularında bilgilendirmeler yapılarak broşürler dağıtıldı.VATANDAŞ MEMNUN OLDUÇAYLAR bizden projesinden mutlu olan vatandaşlar ise mahallelerinde meydana gelebilecek güvenlik sorunlarının önlenmesi açısından çok etkili bir proje olduğunu böyle bir projenin hazırlanmasından dolayı başta emeği geçen herkese teşekkür etti.