Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Sinan Köyü yakınlarında bulunan canlı hayvan pazarı esnafını ziyaret ederek, esnafın sıkıntılarını ve problemlerini yerinde gördü.

Esnaftan canlı hayvan pazarı hakkında bilgiler alan Şahin, gelen şikayetleri not aldırarak gerekli çalışmaları başlatacağını söyledi. Buradaki esnafı ve vatandaşı mağdur etmeyeceklerini dile getiren Başkan Şahin, “Buradaki bu görüntüler bize yakışmıyor. Sizlerinde yardımıyla doğru kararlar alalım ve biran önce uygulamaya koyalım. Sizlerde kazanın memlekette kazansın, bizim başka bir derdimiz yok. Sizler için ne yapmamız gerekiyorsa bunu yapacağız. Hızlı karar vereceğiz ve hızlı bir şekilde bu işi yapıp sıkıntıdan çıkacağız” dedi.

RADİKAL KARARLAR ALINACAK

Şahin, canlı hayvan pazarının 10 yıl önce yapıldığını anımsatarak, “Bu konuda ne yapılması gerekiyorsa yapacağız. Bugün hemen ne yapmamız gerekiyorsa sizlerinde görüşüyle kararımızı alacağız ve gerekli çalışmaları başlatacağız. Biz büyükşehir belediyesi olarak bize düşen görevden sorumluyuz. Ama sizlerden de yardım istiyorum, sorumlu kişiler ellerinin taşın altına koysun bir an önce bu işten çıkalım. Bu iş bizim en önemli işlerimizden biri olacaktır. Burada yıllarca kangren olmuş meseleler var radikal kararlar alalım ve sizlerde arkasında durun bir an önce bitirelim” diye konuştu.

FADILOĞLU DA EŞLİK ETTİ

Şahin, canlı hayvan pazarının bu halinin Gaziantep’e yakışmadığını, Büyükşehir Belediyesi olarak Gaziantep’e yakışan bir hayvan pazarı dizyani yapmak istediklerini vurguladı. Canlı hayvan pazarı gezisine Başkan Fatma Şahin’in yanı sıra, Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Osman Toprak ve belediyenin üst düzey yöneticileri yer aldı. LEYLA ÖZEKŞİ POLAT