MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ, IŞİD teroristlerinin elini kolunu sallaya sallaya Gaziantep’te dolaşıp cirit attığını söyledi. Özdağ, " Aranan canlı bombalardan bir tanesi, bir kaç gün önce Ejder Demir’in seçim bürosu önünde görüldü. Polise bilgi verildi. Biz, 1 Kasım’da Gaziantep halkına huzur vaadiyoruz. Bu kentin, bu ülkenin huzura ihtiyacı var" dedi.

Özdağ, terörle ilgili bir şey söylediğinde genelde çıktığını belirterek, "1 Kasım'dan sonra PKK yeni bir dalga başlatacak" dedi.

HUZUR VAADEDİYORUZ

Ülke ve Gaziantep gündemine yönelik değerlendirmelerde de bulunan Özdağ, “Suriye, IŞİD tehlikesini bahsetmeme gerek yok. Herkes, tehlikenin farkında. IŞİD teroristleri elini kolunu sallaya sallaya Gaziantep’te dolaşıyor, cirit atıyor. Aranan canlı bombalardan bir tanesi, bir kaç gün önce Ejder Demir’in seçim bürosu önünde görüldü. Polise bilgi verildi. Biz, 1 Kasım’da Gaziantep halkına huzur vaadediyoruz. Bu kentin, bu ülkenin huzura ihtiyacı var. Bakın, Gaziantep’in bazı bölgelerine polis giremiyor. PKK- Vatan Mahallesi taraflarında bazı yerleri kurtarılmış bölge olarak ilan ediyor. Bizler, ülkücüler, MHP’liler buna nasıl müsade ederiz. Türkiye’nin her noktasında Türk milleti egemenliği için oylarımızı MHP’de buluştarılım” diye konuştu.

YENİ DALGA BAŞLAYACAK

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ, terör ile ilgili bir şey söylediğinde genelde söylediklerinin çıktığını belirterek, "16 Nisan'da 'PKK terör eylemlerine başlayacak' dedim başladı. 4 Eylül Meclis bahçesinde bir televizyon kanalına röportaj verdiğimde dedim ki 'IŞİD Ankara'da Çankaya ilçesinde kitlesel kıyım amaçlı bir terör dalgası başlatacak' bu da gerçekleşti. Şimdi diyorum ki 1 Kasım'dan sonra PKK yeni bir dalga başlatacak" diye konuştu. HABER MERKEZİ