Acıbadem Erkekler 1. Liginde ilimizi temsil edecek olan Şahinbey Belediye Voleybol takımında imzalar ardı ardına gelmeye başladı. Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Voleybol takımı geçen sezon şampiyonlukta büyük payı olan Caner Dengin ile bir yıllık daha sözleşme imzaladı.

Acıbadem Erkekler 1. Liginde bir yıl daha Şahinbey Belediye Voleybol takımı forması giyecek olan Caner Dengin, “Şahinbey Voleybol takımımızda yeniden forma giymek beni çok mutlu etti. Geçen sezon olduğu gibi bu yılda birinci ligde başarılı bir sezon geçirmek için elimden gelen çabayı göstereceğim. ”dedi.

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cuma Güzel ise, “Şahinbey Voleybol takımımızın geçen sezon Acıbadem birinci lige çıkmasında büyük payı olan sporcumuz Caner Dengi ile yeniden bir yıllık sözleşme imzaladık. Sporcumuz geçtiğimiz yılda takımımızda oynadığı için takımın durumunu çok iyi biliyor. Takımımızı şekillendirmek için iç ve dış transferlerimizi birlikte yapıyoruz. Amacımız Şahinbey Belediye Voleybol takımımızın birinci ligde ilimizi ve Şahinbey’imizi en iyi şekilde temsil etmesini sağlamaktır. Şimdiden tüm sporcularımıza başarılar diliyorum. ”dedi.