Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, bir yıl önce temeli atılan Çamlıca Konutlarının birinci etabının tamamlandığını belirterek, “şuanda çevre düzenlemesi yapılıyor. 8 Ocakta satışa ihale yolu ile satışa sunacağız. İsteyen vatandaşlarımız burada ev alabilir” dedi.

Şahinbey Belediyesi tarafından Nuripazarbaşı, Çamlıca ve Sakarya Mahallelerinde yapılan kentsel dönüşüm ardından yapımı tamamlanan Çamlıca konutları birinci etapta çalışmaları gezen Başkan Tahmazoğlu, yapım aşamasında olan 2 ve 3’üncü etaplarında bu yıl içerisinde tamamlayarak satışa sunmak olduğunu söyledi.

İSTEYEN HERKES EV SAHİBİ OLABİLİR

"Bir yıl önce Aralık ayında temelini attığımız Çamlıca Konutlarımızın birinci etabını tamamladık" diyen Tahmazoğlu, "Şu anda çevre düzenlemesi yapılıyor. 8 Ocak’ta ise bu konutlarımızın ihale yolu ile satışını gerçekleştireceğiz. İsteyen tüm vatandaşlarımız burada ev sahibi olabilir. Bu çalışmamıza ek olarak Çamlıca’da 2 ve 3’üncü etapların ihalesini yaptık. Çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. Buradaki hedefimiz ise, bu konutlarımızı bu yıl içerisinde tamamlayarak satışa sunmaktır. Burada başarılı bir kentsel dönüşüm çalışması uygulanıyor. Daha önce Etiler konutlarını tamamlayarak, bu bölgede oturan vatandaşlarımızı oraya göndermiştik. Bundan sonraki kentsel dönüşümlerde ise konut almak isteyen vatandaşlarımıza burada konutlarını vereceğiz. Bu bölgedeki kentsel dönüşüm çalışmamızda bir taraftan yolların genişletilmesi ve açılması, yeni okul alanları ve yeşil alanların oluşturulması gibi burada tam bir kentsel dönüşüm çalışması uygulanmaktadır. Emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekküre ediyorum” dedi.

HABER MERKEZİ - BÜLTEN