Nuripazarbaşı bölgesinde yapımı tamamlanan Çamlıca konutlarında satış ve takasların devam ettiğini kaydeden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ilk etap yapımı tamamlanan 386 konutun 215 adedinin Satışının yapıldığını ve kalan konutların satışının devam ettiğini söyledi. Tahmazoğlu, "Fiyatlar 89 bin liradan başlıyor. Satışlarda sıkıntımız yok" dedi.

TAHMAZOĞLU HİZMETLERİNİ ANLATTI

Şahinbey Belediyesi haziran ayı meclis toplantısı Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Başkanlığında belediye meclis salonunda yapıldı. 16 Maddenin yer aldığı meclis toplantısında Başkan Tahmazoğlu, ilk olarak mayıs ayı içerisinde yapılan belediye hizmetlerini anlattı.

KONUT ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıkımların ardından yapımı tamamlanan Çamlıca konutlarında satış ve takasların devam ettiğini kaydeden Tahmazoğlu, ilk etapta yapımı tamamlanan Çamlıca 386 konutun 215 adedinin satışının yapıldığını belirterek, kalan 171 adet konutun satışı ve takası devam ediyor. Yine bu bölgede 2,3,4, ve 5 etap konut çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

İHALE 20 HAZİRAN'DA

Özdemirbey yolunun Dutluğa kadar genişletilmesi için kamulaştırma çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Tahmazoğlu, "Perilikaya kentsel dönüşüm alanımızda 119 adet konutun ihalesi 20 Haziran’da yapılacak. Mavikent konutlarımızda ev sahipleri taşındı, burada çarşı yapımına başladık. Sokak sağlıklaştırma çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

ESNAF BURAYA TAŞINACAK

Yer altı mağaralarının turizme kazandırılması adına çalışmalara başladıklarını söyleyen Tahmazoğlu, "Şahinbey Sanayi sitemizde işyerlerin yapımı tamamlandı. Şimdi yağmursuyu kanalı ve kanalizasyon çalışması belediyemizce yapılıyor, bunların ardından asfaltlama çalışmasını yaparak, esnafımızı buraya taşıyacağız. Yine bu güne kadar 881 engelli vatandaşımıza ücretsiz akülü ve manuel sandalye hediye ettik. Bu kapsamda glutensiz un dağıtımı ve et yardımlarımız devam ediyor" diye konuştu. Gündem alınan maddelerinin tamamı komisyonlara havale edildi. Meral KINACILAR