Hayırsever İşadamı ve AK Parti Eski İl Başkanı Ökkeş Eruslu tarafından Osman Gazi mahallesinde 2012 yılı Nisan ayında temeli atılan Eruslu Camii’nin açılışı yapıldı.

Kur’an-ı Kerim okunmasıyla başlayan açılış törenine, Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Büyükşehir Belediye Başkan Fatma Şahin, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcı Abdülhamit Gül, AK Parti Milletvekilleri Şamil Tayyar, Nejat Koçer, Halil Mazıcıoğlu, AK Parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, Gaziantep İl Müftüsü Ahmet Çelik, daire müdürleri, oda ve sivil toplum kuruluşlarının başkanları, işadamları ve çok sayıda seçkin davetli katıldı.

CAMİLERİMİZ DEPO OLMUŞTU

Törende açılış konuşmasını yapan işadamı Ökkeş Eruslu, önceden camilerimiz depo olarak kullanıldığını belirterek, “Sevinçliyiz, çünkü insanlar fani ve hayat gelip geçiyor. Arkamızda bir hoş seda bırakabilirsek bizim için ne mutlu. Ben hatırlıyorum, bu memlekette ‘Elif Ba’nın dahi okunmasının yasak olduğu bir ülkeydik. Camilerimiz depo olmuştu. Ama şimdi Allaha şükür bu açılışlar yapıyoruz ve devam evden açılış var. Biz bu açılışları ise şan şöhret için yapmıyoruz” dedi. İHA