Şehitkamil Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından ilçe genelinde bulunan tüm camiler temizlenerek, 11 ayın sultanı Ramazan ayı için hazır hale getirildi.

Hummalı bir çalışma gerçekleştiren ekipler, camilerin bakım ve temizliğini belirlediği bir program dahilinde yürüterek, Ramazan ayı öncesinde tüm camilerin temizliğini tamamladı. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince yürütülen ibadethanelere yönelik bakım ve temizlik çalışmalarında cami içinde halılar süpürüldü, kapı ve camlar silindi, ayakkabılıklar temizlendi.

ÇEVRE TEMİZLİĞİ YAPILDI

Ayrıca cami dışarısında bulunan şadırvan ve tuvaletlerle birlikte cami avlularında çevre temizliği yapıldı. Belirli bir program çerçevesinde ve özellikle mübarek Ramazan ayı öncesinde yapılan temizlik çalışmaları başta cami cemaati olmak üzere vatandaşlardan da takdir topladı. Mehmet Akif Ersoy Cami imamı Abdullah Baytar, “Ramazan ayının sayılı günler kala, vatandaşlarımız daha temiz ve nezih ortamda ibadetlerini gerçekleştirmek için Şehitkamil Belediyemiz, camilerimizde temizlik çalışması başlattı. Yapılan temizlik çalışmalarından dolayı Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi. BÜLTEN