Gaziantepspor’un genç forveti Demba Camara, büyük bir camianın parçası olduğu için mutluluk duyduğunu söyledi.

Yeni sezonda taraftarlarıyla buluşmak için için sabırsızlandığını belirten genç oyuncu Gaziantepspor ile Avrupa’ya açılmak istediğini belirtti.

YARDIMCI OLUYORLAR

Gaziantepspor’da çalışma ortamının çok iyi olduğunu kaydeden Gineli forvet, “Takıma yeni dahil olan genç arkadaşlarımızla ve yeni transferlerimizle herhangi bir uyum sorunu yaşamadık. Burada gerçekten tam anlamıyla bir aile ortamı var. Herkes birbirine inanılmaz şekilde yardımcı oluyor. Gaziantepspor çok iyi bir camia ve burada futbol oynamaktan son derece mutluyum” dedi.

HEYECAN DUYUYORUM

Türkiye süper liginde oynamanın büyük sorumlulukları olduğunu aktaran Camara, “Bunların da farkındayım. Gaziantepspor formasını giyme adına bu sorumlulukları yerine getirmek için büyük bir heyecan duyuyorum. Benim gibi diğer genç arkadaşlarım ve büyüklerim de bu heyecanı ve sabırsızlığı yaşıyor. Gerçekten iyi bir takıma sahibiz. Takımların başarısındaki önemli bir payda birlik, beraberlik ve arkadaşlık. Bununla birlikte muhteşem bir taraftarımız mevcut. Tüm bunları iyi bir şekilde bir araya getirerek ve kenetlenerek yeni sezonda daha iyi işler yapacağımıza takım olarak inanıyoruz. Bu düşüncelerimizi gerçekleştireceğimiz de bizim adımıza başarılı bir sezon yaşarız” şeklinde konuştu.