Gaziantepspor’un golcüsü Demba Camara, Gençlerbirliği ve Gölcükspor maçlarından sonra Fenerbahçe’ye de golünü atarak 3 maç üst üste gol sevinci yaşamış oldu.

Son iki maçta fileleri havalandırmayı başaran Demba Camara şimdi gözünü ligin alt sıralarında yer alan Eskişehirspor’a dikti. Kırmızı – siyahlı takımda yaşadığı sakatlık nedeniyle istenilen şansı bulamayan Demba Camara, ‘Eskişehir Atatürk stadyumundan dönüşüm muhteşem olacak’ yorumunda bulundu.

PROBLEMİM YOK

Sakatlıktan kurtulduktan sonra teknik direktör Mutlu Topçu’nun gözüne girmeyi başaran futbolcu on biri de garantiledi. Sakatlık döneminde yaşadığı psikolojik sıkıntıları tamamen atlattığın ve attığı gollerle kendine geldiğini ifade eden Camara, “Gaziantepsporlu taraftarlara atacağım gollerle selam göndereceğim. Onlar her maçta bizi destekliyorlar ve inanıyorum ki Eskişehir’de de yalnız bırakmayacaklar. Taraftarlarımızla birlik olup oradan da puan veya puanlarla döneceğiz” dedi.

BİZE İNANSINLAR

Deplasmanda Gençlerbirliği karşısında 9 kişi ile puan çıkarttıklarını ve Fenerbahçe gibi güçlü bir takımı zirveden indirdiklerini ifade eden Camara, “Bazı maçlarda puanlar kaybetmiş olabiliriz ama haftalar ilerledikçe bu takım daha da iyi seviyelere geliyor. Teknik direktörümüz Mutlu Topçu işini en iyi şekilde yapmaya çalışıyor ve bizlere yardımcı oluyor. Taraftarlarımız da bize inansın ve destek versin o zaman her maçın altından kalkmasını biliriz” şeklinde konuştu.