Şehitkamil ilçesi Disburg Bulvarı üzerindeki bir binanın garajında bulunan otomobilin camını kıran şahıslar, 2 adet anahtar buldu. Anahtarları aynı garajda bulunan otomobiller üzerinde deneyen şahıslar, Mehmet Fadıloğlu'na ait 27 V 20171 plakalı otomobili çalarak, olay yerinden ayrıldı.

KAMERALARA TAKILDI

Çalıntı otomobil, Gaziantep Şehirlerarası Otogar yakınlarında kameralara takıldı. Aracın görüldüğü istikamete giden polis ekipleri ile araçta bulunduğu sürülen 4 kişi arasında kovalamaca başladı. Kimi zaman ters şeritten giden şahıslar ve polis arasındaki kovalamaca Merveşehir Mahallesi'ne kadar sürdü. Çalıntı otomobilin lastiği patlayınca, hırsızlar aracı Merveşehir Mahallesi'nde bir apartmanın garajına park ederek yaya olarak kaçmaya çalıştı. Şahıslardan Ökkeş Y. (20) ve F.Ö. (17) polis ekipleri tarafından yakalanarak, gözaltına alındı.

DOSYALARI KABARIK

Aracı teslim edilmek için olay yerine çağrılan araç sahibi, "Binanın otoparkında aracım park halindeydi. Bir otomobilin camını kırmışlar. Onun içerisinde bulunan benim aracın anahtarı ile birlikte bir başka aracın anahtarını daha almışlar. Diğer araç il dışında olması nedeniyle sadece benim aracı alıp kaçmışlar. Şimdi de aracın bulunduğunu öğrendim" dedi.

Şahısların hırsızlık suçundan dosyalarının bulunduğu öğrenildi. İHA