AK Parti’nin Gaziantep Şahinbey İlçe Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresi gerçekleşti. Tek liste ile gidilen kongrede Yavuz Çağlayan yeniden başkanlığa seçildi. Kongrede konuşan AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan'ın, Şanlıurfa’da bir toplantı sonrası paralel yapının güçlü isimlerinden birisinin kendisine ‘Türkiye’yi karıştıran dış güçler kim?’ diye mail attığını söylemesi dikkat çekti.

AK Parti’nin Gaziantep Şahinbey İlçe Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresi gerçekleşti. Şahinbey Belediyesi’nde yapılan kongreye, AK Parti Gaziantep milletvekilleri Mehmet Erdoğan ve Derya Bakbak, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Eyüp Özkeçeci ve çok sayıda davetli katıldı. Kongrede konuşan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Milletimizde kendisine hizmet eden gece gündüz demeden milletine için çalışan AK Parti’yi her seçimde oylarını daha da yükselterek seçimlerde taçlandırmaya devem ediyor. Önümüzde yani haziran ayında bir seçim var her zaman olduğu gibi yine tüm teşkilatımızla bu seçimde zaferle çıkacağımıza yürekten inanıyoruz” dedi.

“BU AİLENİN SESİ OLDUNUZ”

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ise, “Bundan sonraki süreçte nasıl 14 yıl önce yıla çıktıysak bu ailenin sesi oldunuz, nefesi olduğunuz aydınlık yüzü oldunuz, geleceğimiz oldunuz. Bu ailenin muhabbeti oldunuz, hizmet aşkı oldunuz o yüzden 14 yıl önce yola çıktığımızda gençler bilemez, gençler yapamaz anlayışını kırdınız. Gençler bizim geleceğimiz diye yola devam ettiriyorsunuz” dedi

“PARALEL YAPININ GÜÇLÜ İSİMLERİNDEN BİR TANESİ BANA MAİL ATTI”

Milletvekili Erdoğan, “7 Şubat 2002’de bir güç Türkiye’nin Milli İstihbarat Teşkilatı’nın başındaki müsteşarı sorguya davet etti. Paralel yapının güçlü isimlerinden bir tanesi bana mail attı, ‘Mehmet bey siz Şanlıurfalılar Derneği’nde birlik ve beraberlik sağlamak ve çözüm süreci ile ilgili bir çalışma yapmışsınız, Türkiye’yi karıştıran dış güçler kim?’ diye bana soru soruyor ve sıralamış sorularını. Şimdi burada dikkat çekme istiyorum. Niçin biz bir siyasi hareketiz ve AK Parti iktidarının milletvekilleriyiz. Çözüm süreci de bugünkü Başbakanımız, bugünkü Cumhurbaşkanımız Ben bu olaya bedenimi, partimi koydum dediği, önem verdiği bir olay. Niçin? Kan akmaması için ve bunu ben bir milletvekili olarak anlatmayacağım kim anlatacak. Ve anlatırken tepkiyi muhalefet koyarsa anlarım, niçin siyasi partidir, bizim muhalefetimizdir. Peki paralel yapının ve onların bölge temsilcilerine ne oluyor” dedi.

“AK PARTİ MEDENİYET MÜCADELESİDİR”

Milletvekili Bakbak da, AK Parti’nin bir medeniyet mücadelesi olduğunu söyledi. Bakbak, “AK Parti bir kalkınma mücadelesidir, AK Parti bir adalet mücadelesidir. AK Parti geçmişi bugüne bugünü yarına bağlayan köprüdür. Değişimin odağında temel hak ve özgürlüklerin yerleşmesidir. Demokratik siyasetin toplumumuzla bütünleşmesidir. Uzlaşma unsuru içerisinde farlılıkların birlikteliğe ve güzelliğe dönüşmesidir” dedi.

BAŞKAN UZUN SÜRE ALKIŞLANDI

AK Parti Gençlik Kolları Şahinbey İlçe Başkan Yavuz Çağlayan, “Bu davanın kökünün nerelere gittiğini çok bilmek durumundayız. Bakın açık söylüyorum gençlik kollarıyla alakalı burada dikkat etmemiz gereken bir şey var. 1400 yılık davanın mensubuysak bu milletin oylarıyla cumhurbaşkanlığı sarayına giden sadece Tayyip Erdoğan değildir. Aynı zamanda Sultan Alparslan’dır. Aynı zamanda Kanuni Sultan Süleyman’dır. Oraya çıkan aynı zamanda cennet mekan Abdulhamit Han’dır. Oraya çıkan aynı zamanda Adnan Menderes’tir. Oraya çıkan aynı zamanda Turgut Özal’dır. Oraya çıkan aynı zamanda merhum Erbakan’dır “diye konuştu. Tek liste halinde gidilen kongrede AK Parti Gençlik Kolları Şahinbey İlçe Başkan Yavuz Çağlayan başkan seçildi. İHA