Ticaret Odası Başkanı Eyüp Bartık, CHP Parti Meclisi Üyesi ve Mersin Milletvekili Fikri Sağlar, Gaziantep Milletvekili Akif Ekici, İl Başkanı Hayri Sucu ve CHP il yönetimini ağırladı. Bartık, Gaziantep'in borçlanarak büyüdüğünü ve ürettiğini söyledi. Hem iktidarın hem de muhalefetin iş dünyasına sahip çıkması gerektiğinin altını çizen Bartık, destek istedi. Başkan Yardımcısı Rıdvan Köksüzer en büyük sorunlarından birisinin huzursuzluk olduğu söylerken, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Değer ise Gaziantep’in olumsuz haberlerle gündeme gelmesine üzüldüklerini ifade etti

FEDAKARCA ÇALIŞIYORUZ

Gaziantep iş dünyasının ülke ekonomisine katkı sağlamak için fedakarca çalıştığını ifade eden Bartık, “Rakamlara bakıyoruz, ihracatta, Organize Sanayi Bölgesi’nin elektrik tüketiminde ve istihdamda artış var. Bu veriler bizi mutlu ediyor. Olumlu gelişmelerin devam etmesini istiyoruz. Hem iktidarın hem de muhalefetin iş dünyasına sahip çıkmasını istiyoruz” dedi. Kentin borçlanarak büyüdüğüne dikkati çeken Bartık, Gaziantep’in borçlanarak ürettiğini ve ülkeye katkı sağlamaya devam ettiğini kaydetti.

KÖKSÜZER: HUZUR İSTİYORUZ

GTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Rıdvan Köksüzer de yatırımların huzura geldiğini belirterek, “Ülkemizin en büyük sorunlarından biri huzursuzluktur. Yatırımlar huzura gelir, bir an önce huzurun sağlanmasını bekliyoruz” diye konuştu.

DEĞER: HEDEFLER İÇİN ÇALIŞIYORUZ

GTO Yönetim Kurulu Üyesi Ali Değer ise Gaziantep’in olumsuz haberlerle gündeme gelmesine üzüldüklerini ifade etti. Kentin büyük hedefleri olduğunu anlatan Değer, 2020 yılı için ilk 4 ekonomiden biri olmayı hedeflediklerini ve bu hedef doğrultusunda çalıştıklarını kaydetti.

SARICA: HUZUR EN ÖNEMLİ ŞEY

GTO Yönetim Kurulu Üyesi Ali Bayram Sarıca da “Bir yerde huzur olursa herşey güzel olur. Bu nedenle huzura ihtiyacımız var. Bunu da hep birlikte yapabiliriz” dedi. GTO Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Acıoğlu ise yatırımın huzura geldiğini vurgulayarak, “İstikrarlı bir ülkede yatırımlarda katlanarak artar” ifadelerini kullandı.

EKİCİ: DİRENCİN FARKINDAYIZ

CHP Gaziantep Milletvekili Akif Ekici de Gaziantep’in adının iyi şeylerle anılması gerektiğini belirtti. “Dünya şehirleri ne kadar güvenliyse Gaziantep’te o kadar güvenli” diyen Ekici, kentin adının olumsuz şeylerle anılmaması gerektiğini kaydetti. Gaziantep’in direnç gösterdiğini vurgulayan Ekici, “Gaziantep üreterek tüketen bir şehir, rakamlarla bakıldığında Gaziantep’in direncini görüyoruz. Üretiyoruz ama adaletli paylaşamıyoruz. Bu da ülkenin genel sorunudur” şeklinde konuştu.

SAĞLAR: DESTEKLİYORUZ

Türkiye’nin üretmeyen bir ekonomiye sahip olduğuna dikkati çeken CHP Parti Meclisi Üyesi ve Mersin Milletvekili Fikri Sağlar, “Üreten birkaç şehrimiz var, bunlardan biri de Gaziantep’tir. Biz emekçi, üreten ve çalışan insanların yanındayız. Öz sermayeyi ortaya koyanları sonuna kadar destekliyoruz. Huzur ve istikrar çok önemli, bizde huzur ve istikrarlı bir ortam istiyoruz” diye konuştu. HABER MERKEZİ