ICONOVA’nın ses ve ışık gösterisi Gazianteplileri büyüledi

Cumhuriyetin kuruluşunun 92.yıl dönümü etkinlikleri kapsamında ICONOVA tarafından Gaziantep’te ilk kez gerçekleştirilen ışık ve ses gösterileri 29 Ekim Cumhuriyet bayramı kutlamalarına renk kattı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği gösteriler kentin birçok noktasından heyecanla izlendi.

AKIN ETTİLER

Gaziantep’in yükselen yıldızı ve en yüksek binası ICONOVA’da gerçekleştirilen gösteriler kentin dört bir yanından ilgiyle izlenirken çevre ilçe ve köylerde de gösteriler yankı buldu. Cumhuriyetin kuruluşunun 92.yıl dönümü etkinlikleri kapsamında 29 Ekim Perşembe günü havanın kararmasıyla birlikte ICONOVA’ya akın ede Gaziantepliler gösterileri yakından izlerken evlerinin balkon ve pencerelerinden izlemeyi tercih edenlerin sayısı da küçümsenemeyecek kadar büyüktü.

DEVAM ETMELİ

Gaziantep’te Cumhuriyet Bayramı etkinliklerine farklı bir bakış açısı kazandıran ICONOVA gerçekleştirdiği gösterileriyle vatandaşların beğenisini kazanırken ICONOVA yetkililerine teşekkür eden vatandaşlar Gaziantep’e renk katan bu tür etkinliklerin devam etmesi gerektiğini söylediler. BÜLTEN