PTT birinci ligin ikinci yarısında henüz galibiyetle tanışamayan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, hafta sonu oynayacağı 1461 Trabzon maçından zaferle ayrılmayı hedefliyor.

Pazar günü kendi evinde 1461 Trabzon’u ağırlayacak olan mavi - beyazlılarda Hasan Özer, tüm hesaplarını galibiyet üzerine yapıyor.

Genç hoca, savunmada rakibin yıldızlarını etkisiz hale getirip, hücumda forvetleriyle zafere gitmeyi hedefliyor.ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR

Hafta sonu kendi saha ve seyircileri önünde galip gelmekten başka düşüncelerinin olmadığını söyleyen mavi – beyazlıların teknik direktörü Hasan Özer, “ İkinci yarıda oynadığımız 3 karşılaşmadan sadece 2 puan çıkartabildik. Bunları da deplasmanda elde ettik, kendi evimizde henüz galibiyetle tanışmadık. Hem rakibimizin puansal anlamında üzerine çıkmak hem de ikinci yarıda ki ilk galibiyetimizi elde etmek istiyoruz. Çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdürüyoruz” dedi.

KAZANMALIYIZ
Kritik randevu öncesi geri sayıma başlayan mavi - beyazlılarda teknik direktör Hasan Özer, dün yapılan çalışma öncesi oyuncularıyla kısa bir toplantı yaptı. Tek tek bütün futbolcularına gerekli uyarılarda bulunan Özer’in, “Rakibin konumu bizi ilgilendirmez. Rakibimiz kim olursa olsun taraftarımızın önünde kazanmak için sahaya çıkacağız. Eğer üst sıraları hedefliyorsak ve bunu başarabilecek yeteneğe sahipsek sahaya çıktığımız her maçımızı kazanmak durumundayız. Hepimizi elimizden gelenin daha fazlasını yapmalıyız” dediği öğrenildi.
MUHARREM TÜRKOĞLU