PTT 1.Lig’de henüz galibiyeti bulunmayan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, milli maçlar sonrası oynayacağı Karşıyaka maçına odaklandı.

Milli maçlar nedeniyle verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışan mavi – beyazlı temsilcimizde çalışmalar sürüyor.

Artık ligde kazanmaktan başka hiçbir düşüncelerinin olmadığını söyleyen Futbol Şube Sorumlusu Çetin Katırcıoğlugil, “çok acil galibiyete ihtiyacımız var. Daha ligin çok başındayız. Bunu unutmak lazım. Son sıralarda gibi gözüküyoruz ancak oynadığımız karşılaşmaların en azından birini kazanabilseydik bugün 16. değil, 8. sıradaydık. Henüz beş maç oynadık ve bu köprünün altından daha ne sular akacak. Her takımın, her takımda puan alabileceği bir ligdeyiz. Takımımıza ve camiamıza moral olması açısından çok acil galibiyete ihtiyacımız var” dedi.

KARŞIYAKA DÜŞÜNSÜN

Deplasmanda oynayacakları Karşıyaka’dan çekinmediklerini kaydeden Katırcıoğlugil, “Geride kalan beş maçta da bize üç puanları getirecek pozisyonlara girdik ama golleri bulamadık. Birine patlayacağız. Bu Karşıyaka maçında olsun istiyoruz. İyi takımız, tek sıkıntımız iyi oynamamıza rağmen haftalardır kazanamamak. İnşallah özlemimiz 19 Ekim’de deplasmanda galip gelerek bitecek” ifadelerini kullandı.