PTT birinci liginde Play Off hesapları yapan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u zorlu haftalar bekliyor.

Bu sezon geride kalan haftalarda 9 galibiyet 12 beraberlik ve 5 mağlubiyet alarak topladığı 39 puanla Play Off potasının son sırasında yer alan Balıkesirspor ile aynı puana sahip mavi – beyazlıları zorlu süreç bekliyor.

Ligin tamamlanmasına 8 hafta kala 5 deplasman ve 3 iç saha maçı oynayacak olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un rakiplerinin ise birbirinden dişli olması dikkat çekiyor.

PTT birinci lig temsilcimiz, sezonu Play Off potasının içinde tamamlayarak süper lige yükselmek isterken önümüzde ki haftalarda oynayacağı rakiplerinden galibiyetler alması şart.

Hafta sonu milli maçlar nedeniyle verilen arayı maç yapmadan geçirecek olan temsilcimiz, arka arkaya Şanlıurfaspor ve Alanyaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Şanlıurfaspor 26 puanla 14’üncü sırada ve küme hattına yakın bir konumda yer alırken, Albimo Alanyaspor ise 43 puanla 3’üncü sırada yer alıyor. Antalya temsilcisi ise süper lige doğrudan yükselmeyi hedefliyor. Ligin 29’uncu haftasında kendi evinde şampiyonluk mücadelesi veren ve şu anda 47 puanla ikinci sırada yer alan Karabükspor’u ağırlayacak olan mavi – beyazlı futbolcular daha sonra da yine süper lige doğrudan yükselme hesapları yapan Vartaş Elazığspor’un konuğu olacak. Gakkoşlar 42 puanla 5’inci sırada yer alıyor. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ligin 31’inci haftasında lider Adanaspor’u konuk edecek ve ardından da İzmir’de Göztepe’ye konuk olacak. 33’üncü hafta da kendi evinde sezonun son maçını Play Off mücadelesi veren Giresunspor ile oynayacak olan temsilcimiz, son haftada ise ligde kalma mücadelesi veren Denizlispor ile karşı karşıya gelecek.

MUHARREM TÜRKOĞLU