Büyükşehir Belediyespor’da yeni dönemde başkanlık yapacağı belirtilen Abdülkadir Gözegir için yeni yönetimin oluşturulmaya başlandığı öğrenildi. Fatma Şahin’in konuşup görüştüğü bazı iş adamlarından isimler istediği ve yönetimi oluşturacağını söyleyen yakın çevreler “hedef süper lige çıkacak bir kadro oluşturmak. Bunu sağlayacak yönetimin ise özellikle para verecek isimlerden kurulması planlanıyor”diye konuştular.

KİMLER VAR

Abdülkadir Gözegir’in başkanlığındaki Büyükşehir Belediyespor’un yönetiminde, doğulu iş adamlarının çocuklarının yanısıra, bazı sanayicilerin de isimlerin geçtiği öğrenildi. Edinilen bilgiye göre, Selim Acar’ın, Cemal Kadooğlu’nun, Adnan İnanıcı, Ahmet Şireci’nin, Hüseyin Aykaç’ın oğullarının veya kendilerinin, bunun yanısıra OSB’den Cengiz Şimşek ile sanayici Yusuf Kaplan, Ali Sezgin’in oğlu Salih Sezgin, Cevdet Akınal, Settar Konukoğlu, Raci Dölek ve Kenan Yücel'in yer alacağı isimlerin yönetime gireceği iddia edildi.

NURETTİN ÖZKAYA KABUL ETMEMİŞ

Büyükşehir Belediyespor kulübünün başkanı olan Nurettin Özkaya’nın yeni sezon için kendisine yapılan şartlı teklifi kabul etmediği öğrenildi. Özkaya’nın kendisine şart koşulan bazı teklife sıcak bakmadığı ve işlerinin yoğunluğu nedeniyle görevi yapamayacağını söylediği belirtildi.

KİMLER İLGİLENİYOR

Edinilen bilgiye göre, Fatma Şahin’in bu güne kadar 6-7 iş adamına başkanlık teklif ettiği ve sonunda Abdülkadir Gözegir’de karar kıldığı belirtildi. Nizip Ticaret Borsası genel sekreteri olan ve ASKG Başkanlığını yapan Abdülkadir Gözegir’in, Fatma Şahin’den gelen teklif üzerine görevi kabul ettiği söyleniyor. Fatma Şahin’in Büyükşehir Belediyespor ile ilgilenmesi için aile yakınlarını devreye soktuğu ve temasları bu yöntemle gerçekleştirdiği belirtiliyor.