PTT birinci liginde ilimizi temsil eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da başkanlığa bu kez Osman Toprak atandı. Genel Kurul yöntemiyle yapılan değişimde, 5 ay önce başkanlığa atanan Abdülkadir Gözegir ise, başkanlıktan alınarak bu kez tenzil-i rütbe yöntemiyle yönetim kuruluna atandı.

Sezona büyük hedefler koyarak girmesine rağmen alınan kötü sonuçların ardından olağan üstü kongreye gitme kararı alan mavi – beyazlı temsilcimizde Osman Toprak’ın bşkanlıındaki yönetimde ise 4 değişim yaşandı. 30 Mayıs 2014 tarihinde yapılan kongrede yönetime seçilen Mehmet Dalgacı, Çetin Katırcıoğlıgil, Esat Şireci ve Ender Özdinç ise yeni listede yer almadılar. Yerlerine Osman Toprak, Deniz Köken, Mehmet Dabanıyastı ve Memik Yılmaz yer aldılar.

Hafta içerisinde yapılacak yönetim kurulunun ardından Osman Toprak’ın yardımcılığına büyük ihtimalle Abdulkadir Gözegir’in atanacağı belirtiliyor.

Gaski tesislerinde yapılan olağan üstü kongrede Avukat Erol Hüner divan başkanlığını yaparken, yardımcılıklarını Mehmet Doğan ve Enver Kılıç yaptılar.

İşte Büyükşehir’in yeni yönetimi…

1- Osman Toprak

2-Abdülkadir Gözegir

3-Abdullah Öğücü

4-Ahmet Kavsara

5-Bülent Şahin

6- Cengiz Şimşek

7- Cevdet Akınal

8- Deniz Köken

9-Enver Cihan İnanıcı

10-Fahrettin Kaplan

11-Güngör Sönmez

12-Hakkı Kılıç

13- Hüseyin Aykaç

14- İbrahim Açıkgöz

15- Mehmet Dabanıyastı

16- Mehmet Salih Öztürk

17-Memik Yılmaz

18-Mesut Acar

19- Murat Güneri

20- Salih Kadir

21- Salih Sezgin

22- Selçuk Yıldırım

23-Settar Konukoğlu

24- Uğur Uygun

25- Veli Kadooğlu

Denetim Kurulu Üyeleri:

1 - Ali Sezgin

2 - Mustafa Özeren

3 - Zeki Yardımcı

MUHARREM TÜRKOĞLU