Türkiye Futbol Federasyonu A2 Liginde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, rakibi Kahramanmaraşspor karşısında gol oldu yağdı. İlk yarısı 3-1 ev sahibi Büyükşehir’in üstünlüğü ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci yarısına hızlı başlayan takım yine mavi-beyazlı takım oldu ve skor 5-1 oldu. Karşılaşmanın bu skorla biteceği tahmin edilirken, son dakikada Kahramanmaraş takımı 2. Golü buldu ve karşılaşma 5-2 Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un üstünlüğü ile sona erdi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor A2 Takımı, kendi liginde fırtına gibi esmeye devam ediyor. İç ve dış sahada aldığı başarılı sonuçlarla zirveye koşan mavi-beyazlı takım, kendi sahasında oynadığı Kahramanmaraş maçını 5-2 kazanarak bu çıkışını sürdürdü.

Kahramanmaraş Belediyespor karşısında daha maçın 30. Saniyesinde 1-0 öne geçen ev sahibi Büyükşehir Belediyespor’un golleri peş peşe geldi. İlk yarıda 3, ikinci yarıda attığı 2 golle 5-2 galip gelmesini bilen Büyükşehir Belediyespor’da galibiyetin sevinci yaşanıyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Altyapı Teknik Sorumlusu İsmet Çetin, maç sonrası tüm oyuncularını tebrik etti.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Altyapı Teknik Sorumlusu İsmet Çetin, “Kendi sahamızda önemli bir galibiyete imza attık. Futbolcularım maçın başından sonuna kadar sahada çok iyi mücadele ittiler, pozisyonları iyi değerlendirdiler, sahadan 5-2 galip ayrıldılar. Hepsini tebrik ediyorum. Bu galibiyetin devamı gelecek” diye konuştu.

HABER MERKEZİ BÜLTEN