PTT 1. Ligindeki temsilcimiz Gaziantep Büyükşehir Belediyespor 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Cennet Süzer İlk Okulu ziyaret etti. Engelli minik çocuklarla bir araya gelen ve onlara baklava ikram eden mavi-beyazlı futbolcular ve teknik heyetin bu anlamlı hareketi herkesten alkış aldı.

Büyükşehir Belediyespor’un başarılı futbolcuları İshak Doğan ve Gökhan Sazdağı minik çocuklara elleriyle baklava yedirdi. Çocukların mutluluğu gözlerinden okunurken, futbolculara olan ilgileri ise dikkat çekti.

Özellikle Büyükşehir Belediyespor’un siyahi futbolcusu Bebeto’ya oldukça ilgi gösteren minikler, daha sonra toplu halde fotoğraf çektirdiler. Okula ait halı sahada kısa süreli futbol da oynayan miniklerin, yaşadığı sevinç ise görülmeye değerdi. Bir pozisyonda Büyükşehir Belediyespor’un başarılı futbolcusu İshak’ın minik bir çocuğa attığı çalım ise herkesten büyük alkış aldı.

Okul Müdürü Mustafa Bozgeyik’de teknik heyet ve futbolculara teşekkür ederek, bu anlamlı günde kendilerini ziyaret etmeleriyle, çok mutlu olduklarını söyledi.

Ziyarete futbolcuların ve teknik heyetin yanı sıra Hakkı Kılıç ve Okan Eroğlu’da katıldı.

“SEN YEME İSHAK”

Dün yapılan bu anlamlı ziyarette eğlenceli dakikalarda yaşandı. Engelli miniklere baklava yediren İshak’ın fırsattan istifade ederek kendisinin de yemesi herkesi kahkahaya boğdu. Teknik Direktör Hakan Kutlu, İshak’ın baklavadan kendisinin de yediğini görünce “Bir kere de sen yeme İshak ya” demesi ise orada bulunan herkese keyifli anlar yaşattı.

MUHAMMET, SAZDAĞI’NI BIRAKMADI

7 Yaşındaki minik Muhammet ise futbolculara yoğun ilgi gösteren isimlerin başında geldi. Sürekli oyuncuların yanına giderek onlara şaka yapan minik Muhammet’e oyuncular da aynı ilgiyi gösterdi.

Özellikle Gökhan Sazdağı’nın kucağına çıkan ve bir daha inmek istemeyen Muhammet’in bu özel gününde mutluluğu gözlerinden okundu.