PTT 1. Lig’de sezonun ilk yarısını topladığı 24 puanla 10. sırada bitiren mavi-beyazlılarda devre arası öncesi gönderilecek oyuncular belli oldu. Büyükşehir Belediyespor’da 5 oyuncuyla kesin olarak yolların ayrılacağı öğrenildi. Geçtiğimiz sezon Almanya’dan transfer edilen Aykut Erdoğan, Mert Sinan Pekesen, Talha Demir ve alt yapıdan yetişen Yücel Candemir’in tecrübe kazanmaları için başka kulüplere kiralanacağı öğrenildi.

Mavi-beyazlılar ayrıca sezon başında Galatasaray’dan kiralık olarak kadrosunu kattığı Oğuzhan Kayar’ın da takımdan ayrılmak istediği ve karşılıklı olarak anlaşılıp yolların ayrılacağı öğrenildi. Genç futbolcu mavi-beyazlı forma altında 11 maça çıkmış ve 2’de gol kaydetmişti.

3 OYUNCU GELECEK

Devre arası kampını Antalya Belek’te gerçekleştirecek olan Büyükşehir Belediyespor’da yapılacak transferlerde netlik kazanmaya başladı. Mavi beyazlıların 3 futbolcu transferi yapacağı öğrenildi. Transferde önceliğin hücum hattı olacağı öğrenilen Büyükşehir Belediyespor’da forvet, forvet arkası ve bir de orta saha oyuncusunun transfer edileceği bildirildi.