Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından kurum içerisinde görev yapmakta olan personeller arasında dayanışma ve kaynaşmayı sağlamak amacıyla gerçekleştirilecek 6. Başkanlık Kupası’nın kura çekimi yapıldı.
Her sene ilginin arttığı başkanlık turnuvasına bu yıl 13 takım 3 grupta mücadele edecek.
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen başkanlık futbol turnuvasının başlangıç tarihi henüz netlik kazanmazken, maçlar yine Hasan Doğan tesislerinde oynanacak.
Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başakanlığınca yapılan kura çekiminde gruplar ve takımlar şu şekilde belirlendi;
A GRUBU
Zabıta Daire Başkanlığı – Gaski Abone İşleri Daire Başkanlığı – Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı – Ulaşım Planlama Daire Başkanlığı – Gaski Koruma ve Güvenlik Müdürlüğü.
B GRUBU
Gaski İkmal ve Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı – Dış İlişkiler Daire Başkanlığı – Gaski Etüd ve Plan Daire Başkanlığı – Fen İşleri Daire Başkanlığı.
C GRUBU
Makina İkmal ve Onarım Daire Başkanlığı – Sağlık, Kültür, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı, İtfaiye Daire Başkanlığı – Mali Hizmetler ve İmar Daire Başkanlığı.
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından kurum içerisinde görev yapmakta olan personeller arasında dayanışma ve kaynaşmayı sağlamak amacıyla gerçekleştirilecek 6. Başkanlık Kupası’nın kura çekimi yapıldı. Her sene ilginin arttığı başkanlık turnuvasına bu yıl 13 takım 3 grupta mücadele edecek.Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen başkanlık futbol turnuvasının başlangıç tarihi henüz netlik kazanmazken, maçlar yine Hasan Doğan tesislerinde oynanacak.Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başakanlığınca yapılan kura çekiminde gruplar ve takımlar şu şekilde belirlendi;A GRUBUZabıta Daire Başkanlığı – Gaski Abone İşleri Daire Başkanlığı – Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı – Ulaşım Planlama Daire Başkanlığı – Gaski Koruma ve Güvenlik Müdürlüğü.B GRUBUGaski İkmal ve Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı – Dış İlişkiler Daire Başkanlığı – Gaski Etüd ve Plan Daire Başkanlığı – Fen İşleri Daire Başkanlığı.
C GRUBUMakina İkmal ve Onarım Daire Başkanlığı – Sağlık, Kültür, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı, İtfaiye Daire Başkanlığı – Mali Hizmetler ve İmar Daire Başkanlığı.