PTT 1. Liginde geçen hafta kendi evinde 1461 Trabzon’u mağlup ederek Play Off şansını arttıran Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ’da izinler sona erdi.

Geçen Cumartesi günü kendi evinde oynadığı maçın hemen ardından futbolculara verilen 4 günlük izin bu akşam sona eriyor.

Ligde 39 puanla Play Off barajının içinde yer alan mavi – beyazlı temsilcimiz bu akşam saat 19.30’da yapacağı çalışmayla Şanlıurfaspor maçı hazırlıklarının startı verilecek.

Geçen hafta kendi sahalarında oynadıkları ve galip geldikleri 1461 Trabzon maçından istedikleri sonucu elde ettiklerini kaydeden teknik direktör Bayram Bektaş, “Artık bu aşamadan sonra Play Off gibi önemli bir hedefimiz var ve artık bizim için oyundan daha ziyade elde edeceğimiz sonuç önemli. Biz geride kalan 8 haftada 24 puanın tamamına talibiz. İlk iki sıranın haricinde Play Off finallerine bizimle birlikte 9 takım kalmak istiyor. Bu doğrultuda işimizin kolay olmadığının bilincindeyiz ama her maça kazanmaya odaklanmaktan başka çaremiz yok. Şanlıurfaspor maçıyla birlikte her maçımız final niteliği taşıyacak” diye konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU