Gaziantep Büyükşehir’de iki hafta önce hedef adam olan ve görevden alınması için bazı çevrelerin harekete geçtiği Başkan Abdülkadir Gözegir, takım iki maçtan 4 puan alınca kafaları karıştırdı. 7 maçta alınan başarısız sonuçta birinci suçlu ilan edilen Gözegir'in, teknik heyet görevden ayrıldıktan sonra Büyükşehir’in kazanmasıyla birlikte, başarısızlıkta birinci suçlu olmadığı ortaya çıktı.

BAŞARISIZLIKTA ETKİSİ YOK MU ?

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in göreve getirdiği ve kulüp başkanı yaptığı Abdülkadir Gözegir’in bazı çevrelerce hedef adam ilan edilmesinden sonra kulübün kongreye gidecek olması, herkese “bundan sonra ne olacak”sorusunu getirtti. 18 Kasım’da yapılacak olan genel kurul öncesi Büyükşehir’in başarılı sonuçlar almaya başlamasıyla birlikte, spor camiası “demekki başarısızlıkta Gözegir’in o kadar etkisi yokmuş” demeye başladı.

ŞİMDİ FARKLI DÜŞÜNÜLÜYOR

Abdülkadir Gözegir’in 7 maçtaki başarısızlıkta baş suçlu olmadığı, iki maçta alınan sonuçlarla ortaya çıktığını söyleyen spor camiası “bu demektir ki, Nurullah Sağlam ile kan uyuşmazlığı yaşandı. Herkes kusuru Abdülkadir Başkanda buluyordu. Ama şimdi öyle düşünülmüyor. Çünkü Abdülkadir Gözegir yine başkan ama takım puanlar kazanıyor. O zaman Fatma Şahin’in iyi düşünmesi gerekiyor”diye konuştular.

FATMA ŞAHİN TEKRAR DÜŞÜNEBİLİR

Öte yandan kulübe yakın çevrelerden alınan bilgiye göre, teknik direktör Hakan Kutlu göreve geldikten sonra önce Orduspor galibiyeti, daha sonra lider Osmanlıspor deplasmanından getirilen altın değerindeki 1 puan sonrası yüzlerin gülmeye başladığı ve Fatma Şahin’in genel kurul öncesi başkanlık konusuna tekrar bir göz atabileceği belirtiliyor.

Bazı çevrelerce Osman Toprak’ın başkan olacağı ifade edilirken, bunun henüz kesinleşmediğini söyleyen yetkili isimler “Osman Toprak’ın zaten işi başından aşkın. Şimdi birde kulüpte ayrı bir göreve getirilmesi sıkıntı yaratabilir. Burada Abdülkadir Gözegir’in başarısız gidişatta fazla suçu olmadığı anlaşılmıştır. Sayın Fatma Şahin’in bu konuda tekrar iyi düşünmesi gerektir”diye konuştular.

***