PTT 1. Lig'de Giresunspor ve Altınordu ile birlikte galibiyeti bulunmayan üç takımdan biri olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, 3 puanla Karşıyaka deplasmanında tanışmayı hedefliyor.

İzmir temsilcisi Karşıyaka ile yapacakları maçın son hazırlığını bugün yapacakları çalışmayla tamamlayacaklarını aktaran kulüp başkanı Abdulkadir Gözegir, oyunculardan galibiyet istedi.

Karşıyaka’nın kendi seyirci desteğini arkasına aldığını dile getiren Gözegir, “Bu bizim için dezavantaj gibi görünse de, İzmir'deki stat sorunu nedeniyle her maçımızı deplasmanda oynamış gibiyiz. Artık kazanma vaktimiz geldi, Karşıyaka önündeki iyi mücadele ederek galip gelen taraf olacağız” dedi.

GÜVENLE BAKIYORUZ

Bu zamana kadar elde edilen sonuçların kimseyi yanıltmamasını isteyen Gözegir, “Tek ihtiyacımız olan şey galibiyet. Kendimize güveniyor ve geleceğe güvenle bakıyoruz. Artık ligde çıkış yakalama zamanımız geldi, Karşıyaka elbette ki taraftarlarıyla adından söz ettiren bir ekip ama bizimde bulunduğumuz durumdan bir an önce çıkıp Gaziantepli futbolseverlerin yüzünü güldürmek istiyoruz” şeklinde konuştu.MUHARREM TÜRKOĞLU