Üç haftalık seri galibiyetine Şanlıurfaspor karşısında son veren Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ’da boş durmak yok.

Gaski tesislerinde teknik direktör Hakan Kutlu nezaretinde çalışmalarını ara vermeden devam eden mavi – beyazlı temsilcimizde futbolcular, kaybedilen puan telafisini Karadeniz temsilcisi karşısında çıkartmak istiyor.

DAHA DİRENÇLİ OLACAKLAR

Hafta sonu kendi sahalarında oynayacakları Orduspor maçının kendileri açısından dönüm maçı olacağını söyleyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor futbol şube sorumlusu İbrahim Açıkgöz, “Özellikle yukarıya oynama adına önemli bir karşılaşma olacak. Bu maçı seyircimiz önünde kazanırsak çok güzel hedefler koyacağız. Bunun için de çalışmalarımız sürüyor. Orduspor takımı da artık bu ligde kaybedeceği bir şeyi kalmadı kalan maçlarının tamamında rakiplerine karşı saldırgan bir tavırla mücadele edecekler. Dolayısıyla bize karşı daha dirençli bir Orduspor bekliyoruz. Biz de bunun için önlemlerimizi alacağız, dersimize çalışacağız. İnşallah bu maçı da 3 puanla kapatıp önümüze daha net bakabileceğiz” dedi.

KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM

Şanlıurfaspor mağlubiyetini unutmak zorunda olduklarını aktaran Açıkgöz, “Artık önümüzde ki maçlara bakmak durumundayız. Bu hafta sonu kendi evimizde ki maç özellikle bizim açımızdan çok önem arz ediyor. Bu haftayı üç puanla kapattığımız takdirde milli takım arasına moralli girmek istiyoruz. Bir haftalık ara sakat olan futbolcularımızın iyileşmesi bakımında iyi bir fırsat olacaktır. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor kesinlikle hedefinden kopan bir takım değil. Yolumuza kaldığımız yerden devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU