Gaziantepspor ile oynanan hazırlık karşılaşmasında futbolcuların sergilediği performanstan memnun kalan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor başkanı Osman Toprak, haftayı galibiyetle kapatmak istiyor.

Bu sezon ligde genç ve dinamik bir kadro oluşturduklarını, sıkı ve disiplinli çalışmalarının sonuçlarını elde edecekleri galibiyetlerle alacaklarını aktaran Toprak, kendi sahalarında hedeflerini üç puan olarak belirledi.

Cumartesi akşamı karşılaşacakları Altınordu’nun hafife alınacak bir takım olmadığını belirten kulüp başkan Osman Toprak, “ Çekişmeli geçecek bir maçın bizi beklediğini düşünüyoruz ancak ümit ediyorum ki taraftarımızın da desteğiyle gülen taraf olacağız. Kaliteli oyunla Altınordu karşısından 3 puanı almak istiyoruz” dedi.

GÜÇLÜ TAKIMLARLA OYNADIK

Zorlu bir ligde yer aldıklarını hatırlatan Toprak, ”Güçlü bir ekip kurarak ligi rahat geçirmek istiyoruz. Bu kapsamda önemli transferler gerçekleştirdik ve yaş ortalamamız 24 oldu. Geride kalan 3 maçtan 5 puan çıkartarak rakiplere galibiyet sevinci yaşatmadık. Şimdiye kadar Süper Lig’den düşmüş güçlü ve PTT 1. Lige yeni çıkmış hırsı takımlarla karşılaştık. Buna rağmen mağlubiyet görmedik. Bu bizim için önemli ve gelecek adına umut verici” dedi.

ÇEKİŞMELİ GEÇECEK

Bu sezon bir üst lige çıkma hedefiyle yollarına devam ettiklerini aktaran Toprak, şöyle konuştu:

“Ligin 4. haftasında Altınordu takımını konuk edeceğiz. Rakibimiz ligin en sonunda yer alsa da kesinlikle hafife alınacak bir takım değil. O yüzden hazırlıklarımızı ciddiyetle sürdürüyoruz. Kaliteli oyunla Altınordu maçından 3 puan almak istiyoruz. Rakibimiz de aynı düşünceyle Gaziantep'e gelecek ve galibiyet hasretini dindirmek isteyecek. Bu nedenle çekişmeli geçecek bir maçın bizi beklediğini düşünüyoruz ancak ümit ediyorum ki taraftarımızın da desteğiyle gülen taraf olacağız.

MUHARREM TÜRKOĞLU