Sezonun ilk galibiyetini ligin en iyi futbol sergileyen takımlarından Erciyes’e karşı alan Mavi – Beyazlılar bundan sonra ki haftaların kendileri açısından daha iyi olacağına inanıyorlar.

MÜCADELE EDEREK KAZANMAK İSTİYORDUK

Büyükşehir Belediyespor’un bu zaman kadar oynadığı maçları iyi oynayarak kaybettiğini söyleyen teknik direktör Mehmet Şahan, “En kötü oynadığımız maçlarda rakipten daha çok pozisyona girerek kaybettik, atamayarak basit gol yiyerek kaybettik. Bunlar oyuncularımızın üzerinde büyük olumsuzluk oluşturmuştu. Üç haftayı bir puanla geride bıraktığımızda Erciyes maçını çıkıp iyi oynamak bizimde arzumuzdu ama ondan önce iyi mücadele ederek kazanmak istiyorduk” dedi.

İNSAN ÜSTÜ MÜCADELE ETTİLER

Futbolcuların mağlubiyetten iki farklı öne geçmenin becerisini gösterdiklerini ifade eden Şahan, “Sahada gerçekten çok iyi mücadele ettiler. Bize üç puan lazımdı bu üç puan gerek kendimize güven açısından gerekse de sıralamada ki yerimiz açısından çok önemliydi. Oyuncularımız bunu insan üstü mücadele ederek başardılar. Ben oyuncularımı kutluyorum, ileriki haftalarda iyi oynayarak ve kazanarak hak ettiğimiz yere geliriz diye düşünüyorum” dedi.

DAHA İYİ OLACAĞIZ

Kadrolarında bulunan bütün futbolcularına sonsuz güvenlerinin olduğunu belirten Şahan, “ Ben hiç bir zaman için güven duymadığım oyuncumla aynı çatı altında olmam. Şimdiye kadar oyuncularımız sahada görev yapanlardı atamamışlardı. Bu da özellikle forvet oyuncularını ve kaleye yakın futbolcular üzerinde büyük bir baskı oluşturuyordu. Bu sıkıntı içerisinde oyunculardımız gol atmakta zorlanıyorlardı ama Erciyes maçına kadar bir gol atan takım bu maçta üç gol attı. Umarım bu şanssızlıklarını kırıp kendilerine güven gelmiştir ve bundan sonra ki haftalarda daha iyi mücadele edeceklerdir” diye konuştu.