Kendi evinde Altınordu karşısında son dakikada yediği golle haftayı tek puanla kapatan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ’da futbolculara izin verilmedi.

Hafta sonu deplasmanda ligin şampiyonluk hesapları yapan takımlarından Adana Demirspor ile karşılaşacak olan mavi – beyazlı ekip, çalışmalarını kendi tesislerinde sürdürüyor.

Teknik direktör Hakan Kutlu nezaretinde gerçekleştirilen çalışmada Altınordu karşısında 90 dakika forma giyen futbolcular, rejenerasyon çalışması yaparken forma giymeyen ve oyuna sonradan giren futbolcular antrenmana ısınma hareketleri ile başladı. Ardından koordinasyon hareketlerine geçen mavi – beyazlılar, dayanıklılık çalışması ve sonrasında 8’e 3 top kapma çalışması ile tamamlandı.

EKSİKLİKLERİMİZİ GÖRDÜK

Antrenman sonrası yaptığı açıklamada iç saha avantajını çok fazla kullanamayan bir takım olduklarını kaydeden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Hakan Kutlu, “Altınordu karşısında ki oyunumuza baktığımız zaman Yeni Malatyaspor karşılaşmasına oranla biraz daha üzerine koymuş görüntüsü verdik. Aslında yeterli sayıda da pozisyona girdik, üç – dört tane de gol girişimi gerçekleştirdik. Golü attıktan sonra da yakaladığımız bir iki pozisyon vardı ama golle sonuçlandıramadık. Oyun olarak Altınordu kötü bir takım değil oldukça genç bir ekip, çok koşan ve iyi mücadele eden bir takım. Eksikliklerimizi görüp daha çok çalışıp daha iyi bir takım olacağız” dedi.

EKSTRA ÇALIŞACAĞIZ

Takımında kaliteli oyuncuların olduğunu ve futbolculara güvendiğini aktaran Kutlu, “Defans anlamında çok sorunlu bir takım değiliz, rakiplere de çok pozisyon vermiyoruz diğer oyuncularım da kaliteli son paslarda biraz becerili değiliz. Girdiğimiz pozisyonlar var bu alanlarda ki eksikliklerimizi tespit edeceğiz, ona göre ekstra çalışmalar yapacağız. Bu hafta sonu deplasmanda karşılaşacağımız Adana Demirspor maçına da en iyi şekilde hazırlanıp oradan puan veya puanlarla dönmeyi amaçlıyoruz” açıklamalarında bulundu.

MUHARREM TÜRKOĞLU