PTT birinci liginde güçlü bir ekip oluşturarak şampiyonluk mücadelesi vermeyi hedefleyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ’da çalışmalar sürüyor.

İç ve dış transferde görüşmelerin devam ettiği mavi – beyazlı kulüpte kamp dönemine kadar kadro tamamlanmış olacak.Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, teknik direktör Nurullah Sağlam ile anlaşma sapladıktan sonra dış transferde Kasımpaşa’dan kaleci İlker Avcıbey, Adana Demirspor’dan Özgür Öçal ve Orduspor’dan Salih Sefercik ile anlaşma sağlarken, iç transferde ise sadece Ahmet Devret ile sözleşme yeniledi.Takım kurgusunu 14 Temmuz tarihine kadar tamamlamayı planladıklarını ifade eden Gaziantep Büyükşehirn Belediyespor kulüp başkanı Abdulkadir Gözegir, transfer komitesinin hassas bir çalışma yaptığına işaret etti.

GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR

Geçen sezon ki kadrodan birçok futbolcunun kulüpte kalmak istediğini anlatan Gözegir, “İç transferde geçen hafta Ahmet Devret ile anlaşma sağladık, ayrıca bazı oyuncularla görüşmelerimiz devam ediyor. Teknik ekibimiz oyuncuların her halini ince eleyip sık dokuyarak raporlarını hazırlıyorlar ve bizde bütçemizi sarsmayacak şekilde anlaşma zemini hazırlıyoruz. Biz yönetim olarak değerlendirmelerimizi sürdüreceğiz. Çünkü aralarında gidecek ve kalacak oyuncular var” dedi.

BİLDİĞİMİZ OYUNCULARI İSTRİYORUZ

Dış transferde ise kendilerine gelmek isteyen çok sayıda oyuncular olduğunu aktaran Gözegir, “Bu konuda ise menajerlerin tavsiyeleri doğrultusunda değil bizzat bilip tanıdığımız oyuncuları kadromuza dâhil etmek istiyoruz. Bu kulüp kendine bir hedef belirledi ve bu doğrultuda hata yapmadan kararımızı vermek istiyoruz” şeklinde konuştu.