Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da gerek yönetim olarak gereksede teknik heyet olarak belirsizlik devam ediyor. Önceki akşam Büyükşehir belediye Başkanı Fatma Şahin'in makamına çağırdığı yönetimle görüşmesinden sonra, dün de Osman Toprak'ın başkan Abdülkadir Gözegir ile buluştuğu öğrenildi. Fatma Şahin'in yoğun bir gündemi olması nedeniyle görüşmediği Abdülkadir Gözegir'den rapor alan Büyükşehir Belediyye Başkan vekili Osman Toprak'ın vereceği rapor doğrultusunda bazı kararlar alınabileceği belirtiliyor.

BAŞKAN'IN İSTİFASI İSTENEBİLİR

Edinilen bilgilere göre, Büyükşehir Belediyespor Başkanlığını yapan Abdülkadir Gözegir'in görevinden istifasının istenebileceği iddia edildi. Ancak bu konuda kesin bir ifade kullanılmadı. Gözegir'in ise dün tesislere gelerek görevinin başında olduğunu söylediği ifade edildi. Kötü gidişata çözüm bulmak isteyen Fatma Şahin'in, bu konuda ilk adımı Gzegir ile atacağı konusundaki iddialar ise günün en çok konuşulan meselesi oldu.

İSTİFA OLURSA KİM GELECEK

Büyükşehir'de Abdülkadir Gözegir'in istifa etmesi veya görevinden alınması halinde yeni başkanın kim olabileceği üzerinde fikir alışverişinde bulunulduğu ve bu yönde ibrenin Hüseyin Aykaç ile Cevdet Akınal'ı gösterdiği iddia edildi. Henüz netleşmeyen bu iddianın her an şekillenebileceği ve son kararı verecek olan Başkan Fatma Şahin'in açıklaması merakla bekleniyor. Ancak yine güvenilir kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Hüseyin Aykaç ve Cevdet Akınal'ın işlerinin yoğunluğu nedeniyle başkanlık görevini yapamayacaklarını söyleyecekleri de gündemi oluşturan konular arasında bulunuyor.

BİLAL ÇEKER İDDİASI

Öte yandan edinilen bilgiye göre, Abdülkadir Gözegir istifa eder veya görevinden alınırsa, alternatif isimler arasında Bilal Çeker'in de olabileceği iddiaları spor kamuoyunda dün konuşulmaya başlandı. Yönetimde olmayan Bilal Çeker'in başkanlık için ne düşündüğü konusunda herhangi bir bilgi edinilemezken, gelişmeler doğrultusunda hareket edileceği bildirildi.

DEVAM EDİLEBİLİR

Son olarak tüm bu yaşananlardan sonra Abdülkadir Gözegir ile Nurullah Sağlam ekibinin görevine devam etme ihtimalinin de yüksek olduğu belirtiliyor. Cuma günü çok önemli bir maça çıkacak olan Büyükşehir belediyespor'da biran önce suların durulması bekleniyor.