Sezon başında olduğu gibi ara dönemde de transferin hızlı ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, son olarak gurbetçi futbolcu Aykut Erdoğan’ı renklerine bağladı.

Devre arasında 10 futbolcuyu kadrosundan gönderen mavi – beyazlı temsilcimiz, Aykut Erdoğan ile birlikte 9. oyuncuyu kadrosuna dâhil etti.

DENEMEYE ALINDI

Takım içerisinde genç futbolcuları dâhil ederek geleceğin kadrosunu oluşturmaya çalıştıklarını ifade eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Açıkgöz, “Gurbetçi futbolcu Aykut Erdoğan’ı devre arası kampında denemeye almıştık. Teknik ekibimizin verdiği rapor doğrultusunda 19 yaşında ki futbolcu ile anlaşma sağladık. Daha sonra ise Almanya'nın Hansa Rostock takımıyla görüşerek bu oyuncunun bonservisini aldık.

TRANSFER BİTMEZ

Her iki taraf şartlarda anlaştıktan sonra Aykut Erdoğan ile 2,5 yıllık resmi sözleşme imzalandığını bildiren Açıkgöz, "Bu transferimizle beraber, transfer görüşmelerimizi noktalamış bulunuyoruz ama tabi ki transfer dönemi bitene kadar transfer bitti demek yanlış olur. O yüzden çok cazip ve avantajlı bir durum söz konusu olmazsa artık transfer yapmayacağız" diye konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU