Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Ünsal Göksen, yaptığı açıklamada, farklı kaybettikleri Samsunspor maçının geride kaldığını, tüm dikkatlerini yönelttikleri Diyarbakırspor maçını kazanarak ilk yarıyı galibiyetle tamamlamak istediklerini söyledi. 


SON HAFTALARDA DÜŞÜŞ VAR


Futbolda başarılı olmak için, çok çalışmak ve mücadele etmek gerektiğine işaret eden Başkan Göksen, ?Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, dar bütçe ve kısıtlı imkânlarla Türk futboluna en iyi şekilde hizmet etmeye çalışan bir takım. Ligin ilk yarısında zaman zaman sıkıntılar yaşamamıza ve talihsiz sonuçlar almamıza karşın, şu anda 21 puanla iyi bir yerde olduğumuzu düşünüyorum. Lige iyi bir başlangıç yapamamış olmamıza karşın, ilerleyen haftalarda yakaladığımız istikrarlı bir çıkışla, hızlı bir şekilde üst sıralara tırmanmayı başardık. Ancak, son haftalarda takımda bir düşüş var. Bu bizim için sıkıntı yaratıyor. Takım olarak iyi mücadele etmediğimiz için istikrarlı çıkışımızın kesintiye uğradığını düşünüyorum. Özellikle farklı Samsunspor yenilgisi ile adeta dip yaptık. Futbolda çok çalışmak ve mücadele etmek gerekir. Futbol sahada oynanır, hiçbir maç mücadele edilmeden kazanılamaz? dedi.

DESTEĞE İHTİYACIMIZ VAR


Samsunspor yenilgisinin şokunu atlatarak Diyarbakırspor maçı hazırlıklarına başladıklarını dile getiren Başkan Göksen, ?Sahadan 3 puanla ayrılmak için taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız var. Diyarbakırspor maçı çok zorlu geçecek. Rakibimiz şu anda ligin alt sırasında bulunmasına karşın, güçlü bir kadroya sahip ve sahaya da bizim gibi galibiyet düşüncesi ile çıkacaklarını biliyoruz? diye konuştu.