Akhisar maçında gol bulmakta zorlandıklarını dile getiren Teknik Direktör Bünyamin Süral, ligde bizim gibi play off hesabı yapan birçok takımın haftayı puanla kapattığını hatırlatarak, "Böyle bir haftada puan kaybımız çok kötü oldu" dedi.

Bundan sonraki haftalarda kendi sahalarında oynayacakları maçlardan puan kaybı yaşamak istemediklerini söyleyen Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Bünyamin Süral,“
BÜTÜN TAKIMLAR DENK Özellikle Bank Asya 1. liginde zayıf yada güçlü takım kavramı kalmadı. Çünkü ligde bütün takımların kadrosu çok iyi ve ortaya koyduğu futbol da kazanma imkanı veriyor. İster kendi sahasında ister deplasmanda mağlup olma, galibiyet alma ve beraberlikle bitirme olasılıkla çok. Ancak bizde ligin en iyilerindeniz. Bu nedenle kendi sahamızda puan kaybı yaşamamalıyız. Akhisar Belediyespor maçını yeniden değerlendirip, analiz ederek bir daha bu sorunu yaşamayacağız. Şimdi tek hedefimiz deplasmanda Pazar günü oynayacağımız Sakaryaspor maçından galibiyetle ayrılmak. Rakibimizin iyi kadrosu olmasına rağmen bu zamana kadar istedikleri verimi alamadılar. Teknik patronluğa Türkiye’nin en iyi antrenörlerinden yılmaz Vural’ı getirdiler ki bu da futbolcuların gerçek kimliklerini ortaya koymasına neden olacaktır, bunun bilincindeyiz ama bizde iyiyiz ve güzel bir oyun sergiliyoruz. En azında kendi sahamızda kaybettiğimiz 2 puanı burada alacağımız 3 puanla da telafi etmiş olacağız" dedi.

MUHARREM TÜRKOĞLU